حس خوب پیشرفت | نقد و بررسی بازی ایرانی شمشیر تاریکی: آخرین جنگاور
استدیوی بازیسازی ایرانی فنافزار شریف، در گذشته سابقهی انتشار دو نسخه از مجموعهی گرشاسپ را در کارنامهی خود به ثبت رسانده است که به عنوان اولین بازی های ویدیویی پیشرفتهی ایرانی، سطح کیفی نسبتا قابل قبولی داشتند. هر دو نسخه از مجموعهی گرشاسپ، به هیچ وجه از سوی بازیبازان ایرانی حمایت نشد اما موفق شد توجه گیمر های خارجی را به خود جلب کند. مدتی بعد در سال 2014 میلادی، استدیوی فنافزار شریف با تغییر نام خود به Dead Mage، برای حضور در جوامع بازیسازی خارجی، بازی جدید خود را تحت عنوان Shadow Blade یا همان شمشیر تاریکی برروی پلتفرم های موبایل به انتشار رساند. بازی Shadow blade از خیلی از لحاظ توجه گیمر های ایرانی و خارجی را به خود جلب کرد. گیم پلی روان و کمبو های متنوع و جذاب، طراحی هنری بسیار خوب مراحل و همچنین محتوای صوتی گوشنواز بازی، از جمله مواردی بودند که یک تجربهی لذتبخش را از این بازی ایرانی به ارمغان میآوردند. اما جای خالی روایت یک داستان گیرا و جذاب در بازی احساس میشد. از همین رو پس از گذشت 3 سال از انتشار آن، سازندگان تصمیم به ساخت یک نسخهی تکامل یافته از آن گرفتند که تحت عنوان Shadow Blade: Reload (در نسخهی فارسی آن با نام شمشیر تاریکی: آخرین جنگاور شناخته میشود) برای سیستم عامل های اندروید و IOS به انتشار رسید.
روایت داستان بازی در قالب کمیکبوکها، ایدهی خلاقانهای است که به نحو احسن محتوای داستانی را به بازیباز منتقل میکند
این بازی توانست به عنوان یک بازی ایرانی به موفقیت های زیادی دست پیدا کند و هماکنون نیز با قیمت 14.99 دلار در فروشگاه پلیاستیشن قرار گرفته است و میتوانید برروی کنسول نسل هشتمی PS4 آن را تجربه کنید. حدودا پس از گذشت 10 ماه از انتشار بازی در اپاستور و گوگلپلی، سازندگان آن در استدیوی فنافزار شریف یا بهتر است بگوییم Dead Mage، تصمیم گرفتند نسخهی فارسی آن را در کافهبازار منتشر کنند که تحت عنوان "شمشیر تاریکی: آخرین جنگاور" شناخته میشود. بازی شمشیر تاریکی: آخرین جنگاور یا همان Shadow Blade: Reload، تجربهی بسیار خوبی در سبک پلتفرمر دو بعدی به حساب میآید که تمام نقاط قوت نسخهی قبلیاش در آن وجود دارند. گیم پلی بسیار روان بازی که روی تجربهی پرسرعت مراحل تمرکز دارد، بسیار سرگرم کننده به نظر میرسد. طراحی عالی مراحل و المان های محیطی مختلف، در تعامل با گیم پلی بازی، نیازمند یک بازیباز حرفهای هستند که بتواند با سرعت زیادی در بازی پیشروی کند. به طور کلی در نقشهی بازی 7 بخش مختلف وجود دارد که هر یک از آنها دارای مراحل زیادی هستند و در مراحل پایانی در هر بخش نیز با باس فایت های بازی رو به رو میشوید. همچنین در بخش چالشها نیز میتوانید رکورد های مختلفی را به ثبت برسانید و پرسرعتتر از قبل به تجربهی بازی بپردازید. برخلاف نسخهی قبلی که داستان در آن نادیده گرفته شده بود، در آخرین جنگاور داستان جذابی را شاهد هستیم که در قالب کاتسین هایی شبیه به کتاب های مصور (کمیک) روایت میشود. داستان در رابطه با نینجایی به نام کورو، شخصیت اصلی بازی است که با هدف نجات استادش به مقابله با دشمنان میپردازد. از نظر داستانی نباید از یک بازی جمع و جور مثل Shadow Blade: Reload، توقع زیادی داشت. اما همین که شاهد یک داستان درگیر کننده در بازی هستیم، تجربهی مخاطبان را از بازی کامل میکند.
علاوه بر طراحی محیط های جذاب و متنوع، کاراکترهای درون بازی هم بسیار زیبا و خلاقانه طراحی شدهاند
تنها ایرادی که از بازی شمشیر تاریکی: آخرین جنگاور میتوان گرفت، عدم وجود قابلیت های مربوط به ارتقای شخصیت اصلی است. برای مثال در بازی های این سبکی باید بخشی مربوط به خرید سلاح های مختلف، پوشش های متنوع برای شخصیت اصلی و همچنین ارتقای توانایی های وی، در بازی وجود داشته باشد که با پیشروی در بازی، طعم خوب پیشرفت و تکامل را احساس کنیم. به هرحال بازی شمشیر تاریکی: آخرین جنگاور یا همان Shadow Blade: Reload، تجربهی بسیار خوبی در میان بازی های اکشن – پلتفرمر دو بعدی به حساب میآید و به عنوان یک بازی ساخته شده توسط سازندگان ایرانی، حرف های زیادی برای گفتن دارد. چنانچه از طرفداران بازی های ویدیویی در ایران هستید و به پیشرفت کشورمان در این صنعت فکر میکنید، هرچه زودتر برای حمایت از استدیوی Dead Mage که پشتکار بسیار زیادی به عنوان یک استدیوی بازیسازی ایرانی دارد، بازی شمشیر تاریکی: آخرین جنگاور را به قیمت 6000تومان خریداری کنید. پس از تجربهی بازی به این موضوع پی خواهید برد که نه تنها وقت و پول خود را هدر ندادهاید، بلکه یکی از بهترین بازی های موجود در سبک اکشن – پلتفرمر دو بعدی را برروی گوشی هوشمند خود تجربه کردهاید.
نظرات