این مقاله به 2 بخش تقسیم شده است . بخش اول نصب XEX-menu و بخش دوم آموزش استفاده از آن
1. بخش اول نصب XEX-menu
در این مقاله به نحوه ی نصب ، راه اندازی و استفاده از یکی از مهمترین نرم افزار های مورد نیاز بر روی کنسول های RGH یعنی XEX menu خواهیم پرداخت . برای ادامه به موارد زیر نیاز خواهید داشت :
1 ) فایل XEX-menu
نام | تاریخ | حجم | دفعات دانلود | دانلود |
دانلود XEXMenu v1.1 با فرمت ISO | 1392-03-17 | 36 مگابایت | 24,351 | Download |
2 – 1 ) Package XEX-menu برای کاربران حرفه ای تر و یا دوستانی که درایو دستگاهشان در شرایط بدی قرار دارد .
نام
تاریخ
حجم
دفعات دانلود
دانلود
دانلود XEX-Menu v1.1 Package
1392-03-17
18 مگابایت
24,202
Download
2 ) یک عدد DVD رایتر به همراه یک عدد DVD خام قابل رایت که حاوی محتوای دیگری نباشد . البته از CD خام نیز میتوانید در این زمینه استفاده نمائید ولیکن احتمال اجرا شدن دیسک مذکور بعد از رایت شدن حدود 5 درصد است ؟!
3 ) نرم افزار Image burn و یا هر نرم افزار دیگری که با آن بتوانید فایل های ISO را رایت بزنید ( Clone cd و یا NERO )
نام | تاریخ | حجم | دفعات دانلود | دانلود |
دانلود نرم افزار Image burn نسخه ی 2.5.8 | 1392-03-17 | 6 مگابایت | 9,775 | Download |
4 ) کمی حوصله
5 ) یک عدد دستگاه RGH و یا JTAG
در صورتی که دوستان از نحوه ی رایت ایمیج بر روی دیسک اطلاع دارند از این قسمت از مقاله صرف نظر کنند و به بخش استفاده از XEX-menu بروند . اگر اطلاعی در این مورد ندارند ادامه ی مطلب را مطالعه نمایند .
1.1. رایت XEX-menu بر روی دیسک
بعد از دانلود XEX-menu آن را از حالت فشرده خارج نمائید . برای این کار میتوانید از نرم افزار های مختلفی استفاده کنید که بهترین آنها از نظر ما Winrar است . میتوانید نسخه ی 3.71 آن را از بخش دانلود های سایت ، از لینک زیر دریافت نمائید .
نام | تاریخ | حجم | دفعات دانلود | دانلود |
دانلود نرم افزار Win-Rar 3.71 | 1391-05-26 | 1.2 مگابایت | 2,058 | Download |
نرم افزار Image burn را که در بالا دانلود نمودید بر روی سیستمتان نصب کرده و اجرا کنید . بعد از اجرای نرم افزار با شکل زیر رو به رو خواهید شد . بر روی آیکون بالا سمت چپ کلیک کنید .
سپس در پنجره ی باز شده بر روی علامت پوشه در بالا کلیک کنید .
ایمیج مربوط به XEX-menu را که در بالا دانلود کرده و از حالت فشرده خارج کردید با این گزینه از داخل کامپیوتر تان پیدا کرده و انتخاب نمائید . از قسمت Destinaion نام رایتری را که قصد دارید با آن ایمیج را بر روی DVD رایت بزنید انتخاب نمائید . از پنجره ی سمت راست و از قسمت Settings با تغییر Write Speed سرعت رایت دیسک را انتخاب نمائید که در اینجا به خاطر بهتر لود شدن دیسک توسط درایو دستگاه 4X توصیه میشود . حالا از پنجره ی سمت چپ بر روی گزینه ی رایت همانند شکل زیر کلیک کنید و منتظر بمانید تا عمل رایت کامل شود .
دیسک XEX-menu ی شما آمادست .
بعد از دانلود فایل XEX-menu و رایت آن بر روی DVD ، دیسک آماده شده را داخل درایو دستگاهتان قرار داده و صبر کنید تا دیسک توسط کنسول لود شود . اگر این اتفاق رخ نداد یک بار دستگاه را روشن و خاموش نمائید تا دستگاه دیسک را تحت عنوان Play Game شناسائی کند . در این مرحله طبق عادت ممکن است منتظر باشید تا بک گراندی از نرم افزار و یا آیکونی از آن همانند بازی ها بر روی دیسک چنل شما ظاهر شود ولیکن وقت خودتان را تلف نکنید چرا که این اتفاق نخواهد افتاد . پس بر روی دیسک بازی که در حال حاضر Play Game شناسائی شده است کلیک کنید تا وارد محیط XEX-menu شوید .
1.2. و اما گروهی که XEX-menu package را دانلود نمودند
بعد از دانلود پکیج فوق و خارج کردن آن از حالت فشرده پوشه ای که به دست خواهید آورد ساختاری به این ترتیب خواهد داشت :
C0DE9999 - > 00080000 - > C0DE99990F586558
نرم افزار USBXTAFGUI v43 را از قسمت دانلود های سایت دانلود کنید . ( برای راحتی شما عزیزان لینک دانلود در پائین درج شده است )
نام
تاریخ
حجم
دفعات دانلود
دانلود
دانلود نرم افزار USB XTAF
1392-03-17
373 کیلوبایت
8,700
Download
سعی کنید از این ورژن از نرم افزار استفاده نمائید چرا که نسبت به سایر ورژن های آن پایدارتر است .
یک فلش مموری را به عنوان مموری کارت Xbox آماده سازی نمائید . برای انجام این کار میتوانید از ویدئوی زیر استفاده نمائید . هرچند ورژن داشبردی که آموزش بر مبنای آن قرار داده شده است NXE بوده و با داشبرد جدید که مترو نام دارد متفاوت است اما ذات مطلب یکیست ، در هر دو مورد میبایست وارد System settings شده و سپس به بخش Memory بروید .
بعد از آماده سازی حافظه ی فلش ، آن را به کامپیوترتان وصل نموده و نرم افزار USBXTAFGUI v43 را اجرا نمائید . توجه داشته باشید که در اینجا فرض ما بر این است که شما به تازگی حافظه ی فلش را آماده سازی نموده اید و داخل آن هیچ فایلی کپی نشده است . به همین خاطر لازم است تا در برخی مراحل پوشه ای ساخته شود . دوستانی که قبلا از حافظه ی فلش بر روی دستگاهشان استفاده مینمایند و فایل هائی نیز بر روی آن وجود دارند در صورت وجود پوشه های مورد بحث ما در فلش مموری نیازی به ساخت دوباره ی آن پوشه ها ندارند .
حالا از سرفصل File ، گزینه ی Open usb manually را انتخاب نمائید .
در پنجره ی باز شده به دنبال حافظه ی فلشی که برای Xbox آماده سازی کردید بگردید و آن را انتخاب نمائید . پس از انتخاب در پنجره ی سمت چپ 2 پوشه نمایان میشود . بر روی پوشه ی Data Partition کلیک کنید تا انتخاب شود ، سپس در پنجره ی سمت راست ، راست کلیک کرده و گزینه ی New folder را انتخاب نموده و پوشه ای به نام content که تمامی حروف آن کوچک است بسازید . ( دوستانی که این پوشه در حافظه ی فلش آنها موجود است نیازی به ساخت آن ندارند .) سپس بر روی پوشه ی content از پنجره ی سمت چپ کلیک کنید تا وارد آن شوید . ( در این حالت در پنجره ی سمت راست چیزی نخواهید دید . ) حالا پوشه ی دیگری بسازید و اینبار نام آن را 0000000000000000 قرار دهید . توجه داشه باشید که تعداد صفر ها حتما 16 عدد باشد . حالا از پنجره ی سمت چپ بر روی پوشه ی 16 صفر کلیک کنید تا وارد آن شوید . در این حالت نیز در پنجره ی سمت راست چیزی وجود ندارد . حالا در پنجره ی سمت راست ، راست کلیک کرده و گزینه ی Inject folder را انتخاب نمائید و پوشه ی C0DE9999 را که در بالا دانلود نمودید انتخاب کنید . بعد از انجام این کار ساختار فایل های شما به گونه ی زیر است :
حالا از گزینه ی File عبارت Close current drive را انتخاب نمائید . حافظه ی فلش را به Xbox وصل کنید و سپس به سرفصل مموری بروید . وارد حافظه ی فلش شده و وارد بخش Demos بشوید . حالا بنا به میل خودتان XEX-menu را داخل مموری داخلی دستگاه و یا هارد کنسولتان کپی و یا Move کنید . توجه داشته باسید که XEX-menu تحت عنوان یک بازی دمو توسط دستگاه شناسائی میشود بنابراین در صورت نیاز به فراخوانی آن میبایست در بخش Game library دستگاهتان و در بخش Demos به دنبال آن باشید . حالا XEX-menu را از روی دیسک و یا از روی حافظه ی دستگاهتان اجرا نمائید .
2. بخش دوم استفاده از XEX-menu
بعد از اجرای دیسک و یا لانچ کردن بازی ار روی مموری داخلی یا خارجی دستگاه با صفحه ی زیر رو به رو خواهید شد :
البته بدون MB-Empire.com . این صفحه ی اصلی و یا ابتدائی نرم افزار XEX-menu هست . یعنی بعد از هر بار اجرای نرم افزار با این صفحه رو به رو خواهید شد . رنگ پس زمینه ی XEX-menu و یا Theme هائی که بر روی نرم افزار بارگزاری شده اند و یا سایر تم هائی که به طور جدا گانه قابل نصب بر روی این نرم افزار هستند قابل تغییر است ولیکن در حالت Default صفحه ی نخست شما به شمایل بالا خواهد بود . برای تغییر دادن این صفحه و رفتن به سایر صفحات نرم افزار باید از دکمه های و یا موجود بر روی دسته ی دستگاهتان استفاده نمائید . بعد از فشار دادن دوبار دکمه ی با صفحه ی زیر رو به رو خواهید شد :
اگر با دقت بیشتری به عکس بالا نگاه کنید خواهید دید که در قسمت بالای عکس نام فضائی از حافظه ی دستگاه نوشته شده است که در حال حاضر در آن فضا قرار دارید . HDD 1 هارد دستگاه شماست . محلی که فایل های شما که شامل پروفایل ، بازی های نصب شده بر روی هارد ، دمو ی بازی ها ، تریلر های موجود بر روی هارد و ... در آن نگهداری میشوند . مطمئنا برای دستگاه هائی که هارد ندارند این سرفصل موجود نبوده و بر مبنای حافظه ای که بر روی آن دستگاه استفاده میشود این فضا متغیر است . به عنوان مثال اگر از حافظه ی فلش به عنوان فضای مورد نیاز برای ذخیره ی پروفایل و Save بازی ها استفاده مینمائید این فضا USB 0 نام گذاری خواهد شد . در پائین برخی از این نام گذاری ها را برای شما می آوریم تا با آنها بیشتر آشنا شوید .
در تصویر بالا سعی شده تا تمامی حافظه هائی که قابل اتصال به کنسول هستند استفاده شوند تا شما عزیزان با نام گذاری آنها مشکلی نداشته باشید .
گزینه های اول و دوم USB0 و USB1 همانطور که از نام آنها بر میآید حافظه ی فلش و یا هارد های اکسترنالی هستند که به کنسول شما متصل شده اند . در این شرایط اولین حافظه ای که به دستگاه متصل شود USB0 و سایر حافظه ها به ترتیب 1 و 2 و 3 و 4 نام گذاری میشوند .
کنسول های Phat تنها دارای 3 پورت USB هستند ولیکن این پورت ها بر روی دستگاه های اسلیم 5 عدد میباشند .
گزینه ی سوم HDD1 بوده و همانطور که در بالا نیز ذکر کردیم هارد کنسول شماست که قسمت اصلی اطلاعات شما بر روی این بخش ( در صورت وجود ) بارگذاری میشوند .
گزینه ی چهارم HDDX نام دارد که تا حدودی نیاز به توضیح دارد . این فضا به پشتیبانی از سیستم Backward capability دستگاه و یا به عبارت ساده تر پشتیبانی از بازی های Xbox Original و یا به اصطلاح خودمان XBOX 1 اختصاص دارد . تا زمانی که آپدیت Backward بر روی کنسول شما نصب نشود این پارتیشن نیز موجود نخواهد بود و یا در صورت وجود فایلی داخل آن وجود نخواهد داشت . در زمینه ی ساخت این پارتیشن و استفاده از بازی های کنسول قبلی مایکروسافت بر روی دستگاه های RGH در مقاله های آتی صحبت خواهیم کرد . پس فعلا اگر این پارتیشن بر روی دستگاه شما موجود نمیباشد مشکلی نیست .
گزینه ی پنجم دیسکی است که داخل درایو دستگاه شما وجود دارد . اگر دیسک در درایو شما نباشد این گزینه در بین گزینه های شما نخواهد بود .
گزینه ی ششم مموری داخلی دستگاه شماست . همانطور که میدانید مادربردهای Jasper در 3 مدل مختلف با Nand chip های 16 ، 256 و 512 مگابایتی عرضه شدند . نسخه های 256 و 512 این چیپ ها دارای فضائی برای ذخیره ی بازی و یا آپدیت بر روی دستگاه هستند که به این فضا مموری داخلی اطلاق میشه . در دستگاه های اسلیم با مموری داخلی 4 گیگ یک چیپ جانبی این کار را بر عهده دارد که با پورتی که بر روی مادر برد تعبیه شده این فضا را برای کاربر تامین میکند . در هر 3 مورد گفته شده این فضا ی 256 و یا 512 و یا 4 گیگ توسط دستگاه به عنوان MemUnitInt شناخته میشوند . البته شایان ذکر است که مموری 4 گیگ داخلی تعبیه شده در دستگاه های سری Corona از این طریق قابل دسترس نمیباشد .
و اما گزینه ی هفتم که Flash نام دارد فایل های اجرائی دستگاه از قبیل فایل های اجرائی داشبرد و یا آواتار آیتم ، خروجی های گرافیکی و رابط های کاربری را شامل میشود که بهتر است هرگز به سراغ این قسمت نروید . با تاکید این جمله را تکرار میکنیم که به این بخش از دستگاه کاری نداشته باشید .
حالا که با انواع حافظه ی دستگاه آشنا شدید به این قسمت میرسیم که چطور میبایست فایلی را از یکی از این حافظه ها ، به عنوان مثال حافظه ی USB0 به هارد دستگاه منتقل کنیم ؟
ابتدای امر باید به این نکته توجه داشته باشید که برای سویچ کردن بین مموری های مختلف موجود بر روی دستگاه و یا دیدن گزینه های موجود ، زمانی که در یکی از این حافظه ها قرار گرفتید ،( به عنوان مثال در شکل بالا ابتدای امر ما در HDD1 قرار داشتیم ) که این امر به صورت خودکار توسط خود XEX-menu انجام میشود به این ترتیب که اگر بعد از صفحه ی ابتدائی بعد از اجرای XEX-menu دوبار دکمه ی را بزنید در صفحه ی حاصل شما درون یکی از حافظه ها هستید ،باید دکمه ی موجود بر روی دسته ی دستگاهتان را فشار دهید تا لیستی از فضاهای قابل دسترس را مشاهده نمائید . با قرار دادن نشانگر موجود بر روی هر کدام از فضاهائی که مایل به انتخاب آن هستید و فشار دادن دکمه ی می توانید وارد فضای مورد نظر شوید .
در اینجا ما به بررسی پوشه های موجود در HDD1 می پردازیم :
بعد از وارد شدن به HDD1 اگر از قبل فایلی بر روی هارد دستگاهتان بارگذاری نکرده باشید با 2 پوشه به نام های Cache و content و یک فایل Text به نام Name رو به رو خواهید شد . پوشه ی Cache محل ذخیره سازی فایل های مربوط به Title update بازی هاست . اکثر این Title update ها که از این پس به اختصار Tu خطابشان میکنیم در این پوشه قرار می گیرند مگر بازی هائی که فایل Tu آنها درون پوشه ی خود بازی ذخیره میشود . و اما پوشه دوم یا content .
تمامی مواردی که داخل هارد دستگاه شما قرار دارند در این پوشه کد گذاری شده و نگهداری میشوند . داخل پوشه ی Content یک پوشه ی مولد به نام 0000000000000000 ( اگر خاطرتان باشد در بالا زمانی که میخواستیم XEX-menu را بر روی فلش به جای DVD کپی کنیم با این پوشه بر خورد داشته ایم ) و بسته به تعداد پروفایل و Save های موجود بر روی دستگاه تعدادی پوشه که با نام های E0000XXXXXXXXXXX که X ها کد های منحصر به فردی هستند رو به رو خواهید شد .
شاید یکی از بزرگترین مشکلات کاربران این باشد که پروفایل ها قابلیت کپی شدن از روی یک حافظه به حافظه ی دیگر را در حالت عادی ندارند و باید حتما Move شوند . یکی از ساده ترین قابلیت های XEX-menu این است که میتوانید با کپی کردن این پوشه ها بر روی یک حافظه ی فلش و یا هارد اکسترنال و انتقال آن به روی دستگاهی دیگر یک کپی از روی پروفایلتان تهیه کنید .
درون پوشه ی 0000000000000000 بسته به تعداد Save بازی هائی که انجام داده اید و یا بازی هائی که بر روی کنسولتان نصب کردید و ... پوشه هائی وجود دارد که نام هائی 8 حرفی دارند . این پوشه های 8 حرفی هر کدام نشانگر بازی خاصی هستند . این کد ها توسط داشبرد دستگاه رمز گشائی شده و نام بازی مورد نظر شناسائی میشود . مثال ساده ای برای این رفتار ، حرکتی است که در وبسایت های اینترنتی انجام میشود . تمامی وبسایت ها با IP نام گذاری مشوند . به عنوان مثال ممکن است سایتی که Xbox360.com نام دارد با Ip 72.254.98.25 قابل دسترس باشد ( این نام و IP کاملا فرضی هستند ) و اما حفظ کردن یک IP کار دشوار و فراموش کردن آن بسیار محتمل است . در اینجا سرور هائی که DNS نام دارند این IP ها را کد گذاری کرده و با نام های بسیار ساده تر که به خاطر سپاردن آنها نیز ساده است در اختیار کاربران قرار میدهند . مشابه این عمل توسط داشبرد Xbox360 نیز انجام میشود . یعنی این نامها به کد تبدیل شده و درون هارد بارگذاری میشوند و در زمان نیاز توسط داشبرد رمز گشائی شده و فرا خوانی میشوند . به عنوان مثال نسخه ی ریجن فری بازی Call of duty Modern warfare 3 با کد 415608CB شناسائی میشود . داخل هر کدام از این پوشه ها که بازی های مختلف هستند پوشه های مختلفی وجود دارند که در اینجا به توضیح در مورد آنها میپردازیم .
داخل پوشه ی مربوطه ممکن است یک یا چند عدد از پوشه های زیر موجود باشد که هر کدام محتوائی را در خود ذخیره دارند که به توضیح در مورد آنها خواهیم پرداخت .
کلا پوشه هائی که ممکن است با آنها رو به رو شوید موارد زیر هستند :
00090000
00004000
00007000
000B0000
00000002
00020000
00030000
000D0000
00090000 :
این پوشه محتویات ویدئویی را در خود ذخیره دارد . فایل های مربوط به تریلر بازی هائی که از محیط ایکس باکس لایو دانلود میشوند و یا فایل های ویدئویی که در داخل بازی از شما تهیه میشوند ( مانند فیلم های گرفته شده توسط کینکت ) داخل این پوشه از ساختار بازی ذخیره میشوند .
00004000 :
این پوشه شامل محتوای نصب شده ی یک بازی بر روی هارد یا حافظه ی جانبی دستگاه است . به بیان دیگر زمانی که شما یک بازی را بر روی هاردتان نصب میکنید این محتوا داخل این پوشه بارگذاری میشوند .
00007000 :
محتوای داخل این پوشه مربوط به بازی هائی هستند که Games on demand نام دارند . این دست بازی ها عناوینی هستند که بدون نیاز به دیسک بازی از روی هارد اجرا میشوند . به عنوان مثال Shank و یا Alan wake the new nightmare لز این قبیل بازی ها هستند . علاوه بر این بازی هائی که با ISO2God به Games on demand تبدیل میشنود از پوشه ی 00004000 به 00007000 منتقل میشوند .
000B0000 :
موارد موجود در این پوشه Tu های بازی مورد نظر هستند . فلسفه ی استفاده از Tu در مقالات قبلی شرح داده شد . برای استفاده از DLC های عرضه شده برای یک بازی باید حتما Tu مربوط به آن DLC را نیز نصب کنید . البته برخی از بازی ها بدون نیاز به Tu قابلیت اجرای DLC را دارند . برای این دسته از بازی ها در زمان عرضه ، DLC مورد نظر پیش بینی شده و در ساختار دیسک بازی فایل های مورد نیاز برای اجرای DLC موجود است .
00000002 :
تمامی DLC های بازی ها در این پوشه ذخیره میشوند . به عبارت دیگر تمامی Add-on های بازی ها در این پوشه وجود دارند و یا باید در این پوشه بارگذاری شوند .
00020000 :
محتویات این پوشه Gamer picture ها هستند .
00030000 :
در این پوشه Theme ها ذخیره میشوند .
000D0000 و یا 00080000 :
این دو پوشه که پوشه ی اول در داشبرد های سری 12 و قبل از آن موجود بود و پوشه ی دوم که در داشبرد های سری 13 به بعد مورد استفاده قرار گرفت دمو های قابل بازی را شامل میشوند . به بیان ساده تر Playable Demo ها در این پوشه بار گذاری میشوند . علاوه بر Playable demo ها بازی های آرکید نیز در این پوشه ( 000D0000 ) بارگذاری میشوند .
تا به اینجا با محیط Xex Menu و ساختار پوشه ها آشنا شدید . برای آشنائی بیشتر در مثالی به شما خواهیم گفت که چگونه XEX Menu را از روی DVD بر روی هارد و یا مموری داخلی دستگاهتان منتقل کنید . برای شروع کار با دکمه ی به محلی بروید که یکی از حافظه های دستگاهتان که میتواند مموری کارت یا فلش مموری و یا هارد دستگاه باشد نمایش داده شود . حالا به فشار دادن دکمه ی بر روی DVD رفته و دکمه ی را بزنید . ( پیش فرض ما این است که شما با دیسک Xex menu وارد محیط این نرم افزار شده اید و ار قبل این نرم افزار را بر روی سیستمتان نصب نکرده اید و قصد دارید که آن را بر روی هارد دستگاهتان کپی کنید . تنها تفاوت بین ریخت این نرم افزار به روی هارد داخلی و یا کارت حافظه فضائی هست که باید انتخاب نمائید . سایر ساختار ها در تمامی موارد یکسان است ) داخل DVD موارد زیر موجود است :
پوشه ی CODE9999
پوشه ی Media
فایل Config.txt
فایل اجرائی Default.xex
فایل Ftpd.conf
حالا بر روی پوشه ی CODE9999 رفته و دکمه ی بر روی دسته را بزنید . توجه داشته باشید که دکمه ی کار راست کلیک در کامپیوتر و ویندوز را بر عهده دارد . بعد از فشار دادن دکمه ی اولین گزینه را که COPY نام دارد انتخاب کنید . حالا دکمه ی را فشار دهید و حافظه ی مورد نظرتان را که قصد انتقال XEXMenu بر روی آن را دارید انتخاب کنید . در این مثال ما HDD1 را انتخاب خواهیم کرد . حالا به پوشه ی content رفته و سپس وارد پوشه ی 0000000000000000 شوید . حالا دکمه ی را زده و اینبار عبارت Paste را انتخاب نمائید . بعد از اتمام پروسه ی انتقال می توانید DVD را از داخل درایو دستگاهتان خارج نمائید و دستگاه را یک بار خاموش و روشن کنید . حالا میتوانید از داخل داشبرد دستگاه از قسمت Game library و از سر فصل Game demos & trials فایل XEXmenu را اجرا کنید .
نکته ی مهم 1 : دوستانی که قصد استفاده از هارد اکسترنال بر روی کنسول XBOX و محیط XEX Menu را دارند حتما به این نکته توجه داشته باشند که XBOX360 نیز همانند PS3 تنها هارد با فرمت Fat32 را شناسائی میکند و فرمت NTFS را شناسائی نخواهد کرد . پس چنانچه هارد شما NTFS است با ابزاری که در پائین برای شما قرار میدهیم یک بار هاردتان را فرمت کنید ( البته از روی اطلاعاتتان کپی بگیرید چرا که تمامی این اطلاعات پاک خواهند شد )
نام | تاریخ | حجم | دفعات دانلود | دانلود |
دانلود نرم افزار فرمت هارد اکسترنال با فرمت Fat32 | 1392-03-17 | 31.4 KB | 10,556 | Download |
چنانچه نرمافزار برای فرمت هاردتان با مشکل روبهرو شد یکبار با استفاده از گزینه ی فرمت موجود در ویندوز هاردتان را Quick Format کنید و دوباره برای فرمت کردن به Fat32 اقدام نمائید .
نکته ی مهم 2 : هنوز نسخه ی جدید XEX Menu که با کد XEX Menu V1.2 قرار هست عرضه شود تا زمان نوشتن این مطلب عرضه نشده و نمونه هائی که تحت این عنوان معرفی میشوند یا جعلی بوده و یا XEX Menu v1.1 بوده که با Theme های جدید عرضه شده اند .
نکته ی بسیار مهم 3 : بار ها شاهد بودیم که دوستان از اجرا نشدن XEX Menu بر روی سیستمشان شکایت کرده اند و لی به این نکته بی توجه بوده اند که این نرم افزار بر روی دستگاه های RGH و JTAG قابل اجراست و بر روی دستگاه های عادی اجرا نخواهد شد .
نظرات (72)